Stugor/Lägenheter

Vi är en av Sveriges största stugbyar så här finns något för alla. Bo bekvämt i våra 74m² stora stugor med härligt hög takhöjd. Eller vill du endast ha något enkelt att övernatta i har vi campingstugor med ett servicehus alldeles intill.

Oavsett vad du letar efter är vi övertygade om att du kommer finna det hos oss.Hitta ditt boende


Midgård (6 bäddar)

Storlek: 65 m2

Stora fristående stugor med högt i tak. Stugorna har två separata sovrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng(160 cm) och det andra två enkelsängar.

Modern stuglägenhet med 2 separata sovrum. 2 enkelsängar 90 cm i vardera sovrum.  Öppen planlösning med kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns en bäddsoffa som rymmer 2 personer (160 cm bred). I köket finner du köksutrustning, spis med ugn, mikro, kaffebryggare, vattenkokare och kylskåp med frys. I denna lägenhet har du egen dusch och WC, […]

Idun (6 bäddar)

Storlek: 74 m2

Stora fristående stugor med högt i tak. Stugorna har två separata sovrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng (180 cm) och det andra har två våningssängar (3x90cm, 1x105cm).

Modern stuglägenhet med öppen planlösning. Stugan har två enkelsängar 90 cm och en bäddsoffa för 2 personer (160cm). I köket finner du köksutrustning, spis med ugn och kylskåp med frys. I denna lägenhet har du egen dusch och WC, tv och wifi finns att tillgå. Täcke och kudde finns i stugorna, sänglinne och toalettpapper måste […]

Balder (6 bäddar)

Storlek: 45 m2

Modern stuglägenhet med 2 våningssängar (80/105 cm), sängarna ligger i ett eget rum som är avskilt med ett draperi. Egen dusch och WC, tv och wifi finns att tillgå.

Balder (4 bäddar)

Storlek: 31 m2

Moderna stuglägenheter med egen dusch, wc, tv och wifi finns att tillgå. I köket finner du köksutrustning, spisplattor (ej ugn), mikro, kaffebryggare, vattenkokare och kylskåp med frysfack.

Loke (4 bäddar)

Storlek: 31 m2

Sovrum med 2 våningssängar (varav en är 105 cm nertill) och draperi. TV och fåtölj i köket. Dusch och WC.

Mysig stuga med högt i tak. På sovloftet finns 2 enkelsängar + 2 extra madrasser och i allrummet finns en bäddsoffa som rymmer två personer (140 cm bred).

Enkel stuglägenhet med öppen planlösning. I denna lägenhet har du egen dusch och WC, wifi finns att tillgå.

Enkel stuglägenhet med öppen planlösning. I denna lägenhet har du egen dusch och wc, wifi finns att tillgå.

Enkla mysiga övernattningsstugor med 2 våningssängar. I stugan står ett bord, kylskåp och en kokplatta. OBS! Ingen köksutrustning. Dusch och wc i närliggande servicehus.