Stugor/Lägenheter

Vi är en av Sveriges största stugbyar så här finns något för alla. Bo bekvämt i våra 74m² stora stugor med härligt hög takhöjd. Eller vill du endast ha något enkelt att övernatta i har vi campingstugor med ett servicehus alldeles intill.

Oavsett vad du letar efter är vi övertygade om att du kommer finna det hos oss.Hitta ditt boende


Midgård (6 bäddar)

Storlek: 65 m2

Stora fristående stugor med högt i tak. Stugorna har två separata sovrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng(160 cm) och det andra två enkelsängar.

Nya Ymer (4 bäddar)

Storlek: 31 m2

Hyrs endast ut juni, juli, augusti. Modern stuglägenhet med öppen planlösning. Stugan har två enkelsängar (90 cm) och en bäddsoffa för 2 personer (bäddmått 160cm). I köket finner du köksutrustning, spis med ugn och kylskåp med frys. I denna lägenhet har du egen dusch och WC, tv och wifi finns att tillgå. Täcke och kudde […]

Idun (6 bäddar)

Storlek: 74 m2

Stora fristående stugor med högt i tak. Stugorna har två separata sovrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng (180 cm) och det andra har två våningssängar (3x90cm, 1x105cm).

Brage (6 bäddar)

Storlek: 60 m2

Hyrs endast ut juni, juli, augusti. Modern stuglägenhet med 2 sovrum. 2 enkelsängar (90 cm) i vardera sovrum.  Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns en bäddsoffa som rymmer 2 personer (bäddmått 160 cm). I köket finner du köksutrustning, spis med ugn, mikro, kaffebryggare, vattenkokare och kylskåp med frys. I denna lägenhet har […]

Vale (6 bäddar)

Storlek: 45 m2

Modern stuglägenhet med 2 våningssängar (80/105 cm), sängarna ligger i ett eget rum som är avskilt med ett draperi. Egen dusch och WC, tv och wifi finns att tillgå.

Balder (4 bäddar)

Storlek: 31 m2

Moderna stuglägenheter med egen dusch, wc, tv och wifi finns att tillgå. I köket finner du köksutrustning, spisplattor (ej ugn), mikro, kaffebryggare, vattenkokare och kylskåp med frysfack.

Saga (4 bäddar)

Storlek: 31 m2

Sovrum med 2 våningssängar (varav en är 105 cm nertill) och draperi. TV och fåtölj i köket. Dusch och WC.

Mysig stuga med högt i tak. På sovloftet finns 2 enkelsängar + 2 extra madrasser och i allrummet finns en bäddsoffa som rymmer två personer (140 cm bred).

Ymer (4 bäddar)

Storlek: 31 m2

Enkel stuglägenhet med öppen planlösning. I denna lägenhet har du egen dusch och WC, wifi finns att tillgå.

Vidar (4 bäddar)

Storlek: 25 m2

Enkel stuglägenhet med öppen planlösning. I denna lägenhet har du egen dusch och wc, wifi finns att tillgå.

Enkla mysiga övernattningsstugor med 2 våningssängar. I stugan står ett bord, kylskåp och en kokplatta. OBS! Ingen köksutrustning. Dusch och wc i närliggande servicehus.