Camping

Välkomna till Östersunds Camping!
Vi har 150 platser med el, varav 25 av dessa även har avlopp för gråvatten och vatten tillkopplat till platsen.

På vårt campingområde har vi två stycken fullt utrustade servicehus för alla våra gäster på campingen. För den som söker enskildhet så har vi privata toaletter och duschar som går att hyra för ett dygnspris.

Förutom servicehus och toaletter så har vi även hoppkudde, lekplatser, grillplats, en fotbollsplan, och en volleybollplan på området.

Vi är en helårscamping med möjlighet för drop-in hela året. Men är det så att ni är intresserade av vintercamping, så boka gärna en plats i förväg då snömängd kan begränsa våra platser.

 

 Hitta ditt boende


Campingplats med el och kabeltv. Antennsladd finns att köpa i receptionen. Både bokningsbara online och Drop-in.

Campingplatser med el, vatten, avlopp, kabel-tv. Platserna är på 120m² och eluttaget är på 16 A. Vattenslang ingår.

Campingplats utan el. Ej specifika platser utan gästen väljer själv var denne ska campa inom ett visst område. Underlaget är gräs och dessa platser går ej att förboka. Välkommen!

Servicehus På campingen finns två servicehus. Tyr är öppet året runt och Tor är öppet under högsäsong. I Tyr finner du toaletter och duschar uppdelat på två rum, ett för damer och ett för herrar. Det finns även ett familjerum och en tillgänglighetsanpassad toalett. Kök och diskrum är i samma rum som matsalen. På sidan […]